Για όσους επιλέγουν να νηστέψουν ο αποκλεισμός του κρέατος και των
γαλακτοκομικών προϊόντων μπορεί να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα,
όπως η μείωση της πρόσληψης κορεσμένων λιπαρών οξέων, των «κακών» δηλαδή λιπαρών που συνδέονται στενά με τον καρδιαγγειακό κίνδυνο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: https://grizosgatos.blogspot.com/2019/03/blog-post_75.html
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: https://grizosgatos.blogspot.com/2019/03/blog-post_75.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου